Zeer geslaagd 3e Dansfestival De Schuumneuzen

dansgarde-schuumneuzenAfgelopen zondag organiseerde CV De Schuumneuzen uit Babberich voor de derde keer op rij een Dansfestival voor dansgardes van carnavalsverenigingen uit de regio. Veel verenigingen uit de Liemers, maar ook van over het water uit Bemmel, Ewijk en Oosterhout. Aan de noordkant werd het deelnemersveld uitgebreid met groepen uit Drempt en Dieren. Na maanden van voorbereiding werd om 11.00 uur het festival geopend door Prins Tjeerd en jeugdprins Rick van De Schuumneuzen.

In de loop van de middag liep de zaal in Kulturhus Babberich helemaal vol en was er een en al gezelligheid en aandacht voor de dansen die werden uitgevoerd. In totaal 54 dansen werden door een deskundige jury beoordeeld op verschillende punten. Presentator Johnny Swaters was speciaal uit Limburg teruggekomen naar zijn geboortedorp om de bezoekers door de dag te leiden en te voorzien van de benodigde informatie over de dansen die werden uitgevoerd. Door met licht, geluid en beeld te spelen werden de dansen aangekleed tot een grote dansshow.

De organisatie was na afloop zeer tevreden over het aantal deelnemers en bezoekers deze middag en wil graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet om deze middag tot een succes te maken.