C.V. De Schuumneuzen

Pronkzitting 2020 – Live vanuit Facebook en Twitch.

Zaterdag 28 november was het dan zover, de live pronkzitting van Schuumneuzen werd uitgezonden. Na een week hard werken en voorbereiding hebben we het dan toch voor elkaar gekregen jullie een live pronkzitting vanuit Facebook en Twitch te kunnen aanbieden.


Helaas kon onze officieele pronkzitting niet doorgaan door de vervelende tijd waar wij nu inzitten, echter konden we het verkroppen dat er helemaal niets gedaan zou worden. In de laatste week werd dan ook besloten om een pronkzitting via het internet uit te gaan zenden.


De avond werd uitgezonden vanuit een geheime locatie, de Schuumkroeg. Na een mooi intro werd de avond dan afgetrapt door Toine Stinissen en zijn Side kick Alex Walravens, helaas kon de rest van de Raad hier niet bij aanwezig zijn door de geldende maatregelen.


De avond stond in het teken van onze eerder getoonde Prins Corona de 1e, echter was onze Prinses Marian en haar Adjudante Louise daar niet mee eens, er volgde dan ook een filmpje van onze Prinses. Deze is terug te vinden op ons youtube kanaal!


Verder was het een avondvullend programma met veel oude beelden, foto’s, gezellige muziek en veel ingestuurde video’s van o.a. het Senaat, Koop Drost, de Grenzkapel en vele anderen en als klap op de vuurpijl kwam Sinterklaas ook nog live in onze studio.


Ook hebben onze sponsoren Coop Babberich, ’t Centrum Reijmer, Resto Aalbers, Hof zum Walde, Kulturhus de Borg, Kruitwagen – Verassend Anders, weer wat leuke prijzen geschonken hierdoor konden we op deze avond weer verschillende prijzen uitreiken, sponsoren BEDANKT!


Wij hopen dat jullie genoten hebben van deze avond en hopen jullie natuurlijk snel weer te zien!


Blief gezond en hopelijk tot onze Pronkzitting in 2021!